Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2018 13:53 - Мюсюлманският бежанец размахва гърлото на стареца, който му дава приют
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1485 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 15.12.2018 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Мюсюлманският бежанец размахва гърлото на стареца, който му дава приют

https://newspunch.com/muslim-refugee-slits-throat-shelter/?fbclid=IwAR1scOihBFmXzLc8R0RZ4pS58FZXOVzDCdncEn51SjRDXiF8Pc_50tzgd9A

23 ноември 2018 г. Бакстър Дмитрий Новини , Свят 4

image

Един 85-годишен немски нает млад мюсюлманин, търсещ убежище, за да полага грижи за него, след като дъщеря му, помощник, който помага на бежанците, помоли баща си да помогне на младия човек, като му плати заплата. За да изплати дълговете си на благодарност след месеци на работа, бежанецът проряза гърлото на стареца и го наблюдаваше как умира.

Афганистанът бе задържан и поставен в ареста от страна на властите, след като бе видял да се разкъсва гърлото на 85-годишния мъж от друг работник, който е инсталирал бебешки монитор в спалнята на стареца.

Миналия август 20-годишният афганистанец беше нает да работи като 85-годишен немски човек като полагащ грижи и по-късно беше нает да помага за градинарство и почистване около къщата.

В ранните часове афганистанецът пое нож в гърлото на мъжа, докато той спеше, преди да открадне колата си и да избяга от мястото на престъплението, само за да се разбие и да унищожи автомобила и да продължи пеша.

Жертвата е определена като Дитрих П., но името и имиджът на заподозряното са били задържани от властите - стандартна практика в Германия, когато извършителят е имигрант.

Сцената на престъплението.

Всички тук знаеха Дитрих", каза един съсед на вестник " Билд" . " Той винаги е бил приятелски и полезен. Невероятно е, че това може да се случи и с нас. "

Според RT: Дъщерята на Дитрих се запознава с младия мъж в бежански център в района на Цвикау в Саксония, където е била доброволец и там живееше афганистанецът.

Според прокурорите убийството е станало свидетел на босненски човек, който работи като охрана на застаряващия Дитрих.

 

Босненският помощник видя убийството на бебешки монитор, който бе инсталирал, за да провери Дитрих, и най-напред си помисли, че афганистанецът се навел над Дитрих, за да изправи одеялата си.

Едва по-късно осъзна гризливата реалност и се обади в полицията.

Подозиращият твърди, че е откраднал кола и се опитал да избяга, но разбил автомобила и продължил пеша.

Той бил хванат от полицейски патрул и бил откаран в болницата, но скоро бил разпознат като издирван и задържан.

Съдия му наредил да бъде поставен в ареста.

View image on Twitter image image WELT News   @WELTnews    

Rentner in seinem Haus getцtet – 20-jдhriger Ex-Pfleger festgenommen http://bit.ly/2DwYJfq 

  3 1:09 PM - Nov 19, 2018   See WELT News"s other Tweets   Twitter Ads info and privacy    

 

Държавната полиция съобщи, че заподозреният няма криминално досие в Мекленбург-Ворпоммер и че те се занимават с правоохранителните органи в други части на Германия за повече информация за него.

Известно е, че молбата на човека за убежище е отхвърлена и че разрешението му за пребиваване трябва да изтече в края на януари 2019 г.

Полицията каза, че афганистанецът не е откраднал нищо от дома на Дитрих и че той не е говорил за убийството.

Вътрешният министър на Мекленбург-Предна Померания Лоренц Кафер предупреди да не използваме престъплението за политически спекулации.

След поредица от афганистански престъпления в Германия, призива на Кафеие е в отговор на това на Върховния комисар на ООН за бежанците Филипо Гранди през септември.

Изпращането на афганистанци у дома, каза Гранди, е "сложен проблем", въпреки серия от много популярни атаки на афганистанци, като намушкване в Кемниц, изнасилване в начално училище в Берлин през септември, изнасилване и удавяне на тийнейджър момиче във Фрайбург през 2016 г.

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. tres1 - превода е ....
16.12.2018 00:07
проблема обаче никак не е малък или за подценяване. Тук въпроса не опира до настройване на едни хора срещу други, а за безскрупулно нарушеното право на справедливост. Голяма част от тези хора имат съвкупност с българското ДНК и за онова което безапелационно им е отнемано от англосаксонската колонизационна система с десетилетия и векове те търсят начин да си отмъстят. Харесва ли ни или не въпросът е кой на кого, кога, защо и как.
цитирай
2. zahariada - Да
17.12.2018 12:37
Така е.
цитирай
3. radostinalassa - Моля, моля
20.12.2018 20:38
Какво общо могат да имат мигрантите с нашето ДНК? Става дума за мургавите мигранти, които няма как да различиш от циганите, освен по езика. Много генетици има в блога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744220
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031