Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2019 11:00 - За какво и' е мъжът на жената!
Автор: eli23 Категория: Тя и той   
Прочетен: 952 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.05.2021 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Да я въвлича в реалността. В неговата. Твърдоглаво вярвайки, че това е единствената. В неговата реалност жената е длъжна да служи. Щото...баси...това е реалният живот. И ние, жените, като по-добре приспособими, се набутваме в неговата реалност. Но защо??? Защо? Защо го правим? Защо си въобразяваме, че това ни е необходимо? ... Заради любовта...може би. Нуждаем се от любов. Всяко човешко същество се нуждае от любов. За нас жените, бидейки по-близо до Бога, любовта е по-силно необходима за съществуванието ни. Всеки от нас познава жени лишени от любовта и знае в какво са се превърнали.     
    Любовта за мъжа не е същата като за жената, но няма как един мъж да вникне в това. То и ние жените късничко осъзнаваме тая разлика. Но я осъзнаваме в един момент.
    А като се вкараме в оня свят, мъжката реалност, и го приемем за наш, водени от желанието си за любов, естествено приемаме онез правила...пак от любов. 
    Скоро, обаче идва моментът мъжът да почне да ни работи по неговите си правила, а ние естествено, не сме силни в изкуствена, придобита за нас ситуация. Тъй де! Слабия пол. На много от нас им харесва да са слаби, та да се грижи някой за тях. Ама някой грижи ли се? Или изисква грижи...
    За какво ѝ е на жената мъж?
    Сексуалните страсти създават поколението. Но не само. А те женски ли са или са повлияни от ситуацията, в която сме се поставили?!?   
    За какво ѝ е на жената мъж?
    И ако мъжът ѝ е вече у дома получава ли тя това, за което се е събрала с него? Колко жени получават вниманието и любовта заради които са се доверили на мъжа до тях? Мъжът я дърпа към материалните ценности в неговия свят. А нейният свят къде отива? Тя го жертва. Отново заради любовта. В нейния свят има много повече любов, но тя го е изгубила безвъзвратно с надеждата да я пренесе в света на мъжа. Пренася я с голямата надежда да я съхрани там, но дали се получава!?! В материята любовта залинява и изчезва. Дали умира или просто си отива, не знам, но знам със сигурност, че там не може дълго да вирее. Там в материалния свят на мъжа, където любовта е здраво обвързана с телесния комфорт. Тази ли любов търсеше жената? Но и да не е тази тя вече се е примирила с онази, от света на мъжа.
    И после светът бил мъжки. Ми мъжки ще е след като сами изоставяме мистичността на любовта движеща женския свят. Все още ни липсва самочувствието да управляваме собствения си свят, в който малцина мъже биха намерили своето място. Мъже, не женчовци! Мъже, които се осмеляват да се отворят за чувствената любов, която не изключва телесната, обаче я управлява. В мъжкия свят е обратното - телесната любов управлява сърдечната. Бог е в сърцето, не в ... тялото! Тялото е в света, сърцето у Бога. Познаваме любовта чрез другия пол, но я оставяме в света, затуй тя си тръгва. Колкото и да се мъчим да се правим че обичаме, оная голямата любов се е прибрала в собствения си свят и изоставила нашия. Изоставила и нас самите, защото ние се страхуваме да изоставим този свят, дори и заради любовта.  
   Еми в неизгодна позиция е жената в този мъжки свят. Или не? До такава степен е навлязла в света на мъжете, че почти е забравила за своя свят, там където е оставила и забравила щастието си. Там където е забравила как да живее, та дори и децата си възпитава на живот в тоя мъжки свят.   
   Споменът за женския свят обаче си стои заровен дълбоко във всеки от нас. Там е и когато външните условия му позволят се надявам да се съживи и да излезе наяве, пръскайки любов, доброта и радост в света.       



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Много добре се сещате, за какво е създадена жената.
23.07.2019 13:55
Да. Само за това, както (интелигентно) се досетихте. Свиквайте. Мъжете ЗНАЯТ доста повече и не прощават невежеството по.. същия въпрос.
цитирай
2. анонимен - Ай, сега!
23.07.2019 18:44
Има и засегнати. Не прощават - точно! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eli23
Категория: Други
Прочетен: 678911
Постинги: 334
Коментари: 334
Гласове: 2184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031